SportFocus on nyt Cope!

shutterstock_206110705

Yrityksemme on vaihtanut nimeään. Uusi nimi on Cope – Core Perfromance & Health Oy. Copen erityisosaamista on psyykkisen taitavuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen laajasti eri suoritusaloilla. SportFocus jatkaa yrityksen aputoiminimenä tuottaen Copen palvelut urheilun kentälle. Olemme myös avanneet uudet toimitilat Länsi-Pakilaan. Toivotamme asiakkaat entistäkin laajempien palvelujemme äärelle sekä tutustumaan uusiin, viihtyisiin tiloihimme.

Uutuuskirjamme on ilmestynyt!

AurinkoPalapeli

Suorituskyvyn psykologia – tieto- ja taitokirja korkeaa suorituskykyä ja hyvinvointia rakentaville on erittäin korkeatasoinen ja laatuaan ensimmäinen vastaavan mittaluokan suomenkielinen tietokirja. Se on nyt saatavilla verkkokaupastamme!

Sportfocus ja Qridi Sport yhteistyöhön

QridiSportFocus e-valmentaja 2

QridiSport ja SportFocus ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön. Tavoitteena on tuoda psyykkisten taitojen harjoitteleminen uudella ja entistäkin helpommalla tavalla valmentajien ja urheilijoiden arkeen! Qridi on digitaalinen urheilijoiden kehittämisalusta. Se on kehitetty yhteistyössä parhaiden oppimisen asiantuntijoiden kanssa tukemaan valmennustyötä niin junioreiden kuin ammattilaisurheilijoidenkin parissa. Qridin toimintoja ovat tavoitteet, päiväkirjat, arvioinnit, harjoitteet ja testit. SportFocus on laatinut kuukauden […]