Tutustu erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin:

Uutuuskirja nyt myynnissä!

TUTUSTU

TrainingFocus-harjoitevihkot sisältävät teemoittain koottuja harjoituksia, joiden avulla esimerkiksi keskittyminen, itseluottamus, paineen säätely tai kilpailemisen taidot kehittyvät tehokkaasti arjen tai lajiharjoittelun osana.

TUTUSTU

SporFocuksen laatimia kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Valmentaja voi helposti ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön.

TUTUSTU
AurinkoPalapeli

Suorituskyvyn psykologia -kirja

Uutuuskirjamme nyt myynnissä!

shutterstock_417861682-1

Teemavihkot

TrainingFocus®-harjoitevihkot sisältävät teemoittain koottuja harjoituksia, joiden avulla esimerkiksi keskittyminen, itseluottamus, paineen säätely tai kilpailemisen taidot kehittyvät tehokkaasti arjen tai lajiharjoittelun osana.

shutterstock_59174392-1

QRIDI SPORT -
DIGITAALINEN ALUSTA

SportFocuksen laatimia kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Valmentaja voi helposti ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön.

Taitoluisteluvalmentaja, Tappara ry:n taitoluistelun urheilu- ja kehitysjohtaja, Susanna Haarala on kokenut TrainingFocuksen arvokkaaksi työkaluksi:
”TrainingFocus sopii erittäin hyvin valmentajien kouluttautumiseen, koska asiat voi viedä nopeasti suoraan käytäntöön. Psyykkisen valmennuksen käytännön toteuttamisesta on tullut laadukasta arkipäivää, ja urheilijoiden kynnys pohtia asioita on entisestään madaltunut. Olen esimerkiksi innostunut vuorovaikutuksen lisääntymisestä ja syventymisestä harjoituksissamme. Olen saanut uutta tietoa urheilijoistani ja olemme käyneet valaisevia keskusteluja ja saaneet positiivisia kokemuksia koskien urheilijoiden itseluottamukseen liittyviä asioita kilpailutilanteissa.”
shutterstock_153595232