TrainingFocus

Ainutlaatuinen materiaalipankki ja harjoitteet psyykkiseen valmentautumiseen

TrainingFocus-materiaalit eri muodoissaan tarjoavat mahdollisuuden tehokkaaseen ja helposti toteutuvaan psyykkiseen valmentautumiseen. TrainingFocuksen avulla voit luoda käytännönläheisen ja tuloksellisen valmennusprosessin itsellesi, urheilijoillesi tai yhteisöllesi.

Psyykkiset ominaisuudet, taidot sekä taitava ajattelu ja vuorovaikutus kehittyvät TrainingFocus-harjoittelun avulla luonnollisesti. Näin tavoitteita kohti eteneminen tehostuu.

TrainingFocus -materiaalit ovat SportFocuksen laatimia nerokkaita työkalupakkeja. Harjoitteet ovat syntyneet asiantuntijoidemme vahvan osaamisen sekä pitkän kokemuksen myötä liikunnan, urheilun ja valmentamisen sekä suorituksen ja hyvinvoinnin psykologian kentillä ja tieteen parissa.

Palvelua käyttävät niin yksityisasiakkaat, urheilijat ja valmentajat kuin urheiluseurat, lajiliitot, oppilaitokset ja akatemiat sekä muut yhteisöt.

Tutustu erilaisiin kurssi- ja materiaalivaihtoehtoihin:

TrainingFocus-harjoitekirjat ja -vihkot sisältävät teemoittain koottuja harjoituksia, joiden avulla esimerkiksi keskittyminen, itseluottamus, paineen säätely tai kilpailemisen taidot kehittyvät tehokkaasti arjen tai lajiharjoittelun osana.

TUTUSTU

SporFocuksen laatimia kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Valmentaja voi helposti ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön.

TUTUSTU
shutterstock_417861682-1

PAINETUT MATERIAALIT

TrainingFocus-harjoitekirjat ja -vihkot sisältävät teemoittain koottuja harjoituksia, joiden avulla esimerkiksi keskittyminen, itseluottamus, paineen säätely tai kilpailemisen taidot kehittyvät tehokkaasti arjen tai lajiharjoittelun osana.

shutterstock_59174392-1

QRIDI SPORT -
DIGITAALINEN ALUSTA

SportFocuksen laatimia kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Valmentaja voi helposti ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön.

Taitoluisteluvalmentaja, Tappara ry:n taitoluistelun urheilu- ja kehitysjohtaja, Susanna Haarala on kokenut TrainingFocuksen arvokkaaksi työkaluksi:
”TrainingFocus sopii erittäin hyvin valmentajien kouluttautumiseen, koska asiat voi viedä nopeasti suoraan käytäntöön. Psyykkisen valmennuksen käytännön toteuttamisesta on tullut laadukasta arkipäivää, ja urheilijoiden kynnys pohtia asioita on entisestään madaltunut. Olen esimerkiksi innostunut vuorovaikutuksen lisääntymisestä ja syventymisestä harjoituksissamme. Olen saanut uutta tietoa urheilijoistani ja olemme käyneet valaisevia keskusteluja ja saaneet positiivisia kokemuksia koskien urheilijoiden itseluottamukseen liittyviä asioita kilpailutilanteissa.”
shutterstock_153595232