Sportfocus ja Qridi Sport yhteistyöhön

QridiSportFocus e-valmentaja 2

QridiSport ja SportFocus ovat aloittaneet ainutlaatuisen yhteistyön. Tavoitteena on tuoda psyykkisten taitojen harjoitteleminen uudella ja entistäkin helpommalla tavalla valmentajien ja urheilijoiden arkeen!

Qridi on digitaalinen urheilijoiden kehittämisalusta. Se on kehitetty yhteistyössä parhaiden oppimisen asiantuntijoiden kanssa tukemaan valmennustyötä niin junioreiden kuin ammattilaisurheilijoidenkin parissa. Qridin toimintoja ovat tavoitteet, päiväkirjat, arvioinnit, harjoitteet ja testit.

SportFocus on laatinut kuukauden mittaisia valmiita psyykkisen valmennuksen harjoitepaketteja eri teemoista. Näitä teemoja ovat:

  1. motivaatio ja tavoitteet
  2. keskittyminen,
  3. itseluottamus sekä
  4. kilpailemisen taidot.

Valmentaja voi ottaa haluamansa teeman/teemoja joukkueensa tai seuransa käyttöön helposti aktivoimalla paketin Qridissä. Tällöin kaikki teemaan liittyvät sisällöt ja tehtävät tulevat näkyviin automaattisesti Qridiin sekä valmentajalle että urheilijalle. Valmentaja saa selkeät ohjeet, miten harjoitepaketti käytännössä toteutetaan urheilijoiden kanssa ja mitä hyötyä mistäkin psyykkisen osa-alueen harjoittamisesta on. Qridin avulla urheilijat oppivat psyykkisiä taitoja, mutta myös valmentaja saa arvokasta tietoa ja osaamista aiheesta. Harjoitepaketit ja ohjeet on suunniteltu niin, että kuka tahansa ilman aiempaa kokemusta psyykkisestä valmennuksesta voi ottaa harjoitepaketit käyttöönsä.

 

”Qridi Sport on tehty valmentajalle helpoksi käyttää ja toteuttaa; alusta tarjoaa selkeät ohjeet,
tietoiskut sekä tehtävät. Urheilijoiden keskittyminen kehittyi harjoitusten avulla; sekä
valmentajien havainnoimana että voimistelijoiden kokemana. Erittäin hyödyllinen jakso!”

– Sanna Virtanen, ammattivalmentaja, Olarin Voimistelijat

 

Kiinnostuitko? Tämä upea paketti on saatavilla helposti verkkokaupastamme marraskuusta alkaen. Pysy siis kuulolla!

Kysymyksissä ota yhteyttä:
SportFocus: Paula Arajärvi, paula.arajarvi@sportfocus.fi, 050-9105635.
QridiSport: Kimmo Koskenkorva, kimmo@qridi.fi, p. 040-5733274.

https://www.qridisport.fi/sportfocus-yhteistyo/