Asiantuntijamateriaalin Starttipaketit

0,00 sis. alv.

Tämä materiaali sisältyy ASIANTUNTIJALISENSSIIN JA AKATEMIALISENSSIIN. Valmentajan starttipaketit 1 ja 2 sisältävät TrainingFocus-harjoitteita, jotka soveltuvat kaikkiin lajeihin yksilö- ja joukkueurheiluun. Harjoitteet ovat kaikki helposti lajiharjoittelun yhteydessä toteutettavia tehtäviä, jotka tehostavat harjoittelun laatua ja tuovat harjoitteluun mukaan psyykkiseen valmentautumiseen liittyviä elementtejä. Asiantuntija tai valmentaja voivat tämän materiaalin avulla helposti ja luontevasti aloittaa psyykkisen valmentautumisen toteuttamisen ja harjoittelun urheilijoiden ja valmentajien kanssa.

Varasto loppu

Kuvaus

Starttipaketit 1 ja 2 ovat toisiaan vastaavat vaikeustasoltaan, eli aloittaa voi kummasta tahansa, ja harjoitteita voi valita missä järjestyksessä haluaa. Harjoitteet soveltuvat noin 10-12 -vuotiaista urheilijoista aikuisiin kilpaurheilijoihin, kullekin ikä- ja tasoryhmälle tilanteeseen sovellettuina.

Harjoitteet sisältävät tehtäviä eri teemoista, kuten motivoitumisesta, keskittymisestä, harjoittelun laadusta, itseluottamuksesta ja kilpailemisesta. Starttipaketin harjoitteet liittyvät lajiharjoituksen eri vaiheisiin: valmistautumiseen, lämmittelyyn, lajiharjoitteluun (ja siinä harjoittelun laatuun tai kilpailemisen taitoihin), loppuverryttelyyn ja harjoituksen loppuanalyysiin eli jälkipuintiin. Näin urheilijoille ja valmentajalle tarjoutuu mahdollisuuksia psyykkisen harjoittelun toteuttamiseen näissä kaikissa tai tarvittavissa harjoituksen vaiheissa.