Piilotetut tuotteet

Itseluottamus vahvaksi ja haltuun

46,00 sis. alv.

Itseluottamus on uskoa omiin mahdollisuuksiin ja siihen, että selviytyy ja voi onnistua erilaisiin elämäntilanteisiin ja rooleihin liittyvissä suorituksissa ja tavoitteissa. Itseensä luottava ihminen myös arvostaa itseään ja muita ja selviää vastoinkäymisistä tämän arvostuksen ylläpitäen. Hyvinvoinnin ja sitä kautta onnistuneen urheilu- tai työuran oleellisimpia osatekijöitä on kokemus omasta hyvästä itseluottamuksesta. Nyt voit liittää itseluottamusta tehokkaasti harjoittavan psyykkisen valmentautumisen mukaan harjoitusohjelmaasi tai toki muutenkin vain arkeesi. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla kehität psyykkistä taitavuuttasi suoraan osana arkeasi. Voit luoda materiaalista pidempiaikaisen prosessin tai voit ottaa harjoitteita yksitellen mukaan tekemiseesi.

Varasto loppu

Kuvaus

Kurssin ja materiaalin avulla lisäät urheilupsykologista tietämystäsi liittyen itseluottamukseen ja sen kehittämiseen. Kurssi sisältää harjoitteita, jotka voit suoraan käytännössä toteuttaa omassa arjessasi. Harjoitteet soveltuvat niin harrastustason kuin kilpa- ja huippu-urheilun tavoitteilla urheileville sekä myös muiden, kuten työ- tai sosiaalisen elämän tavoitteiden saavuttamisen tehostamiseen. Harjoittelun aikana ja sen jälkeen voit havainnoida, minkälaisia vaikutuksia harjoitteilla on. Harjoitteita toistaessasi itseluottamuksen kokemuksen ylläpitäminen kytkeytyy vähitellen kiinteäksi, luonnolliseksi ja pysyväksi osaksi toimintaasi. Samalla varmistat, että kehityt psyykkisissä taidoissa muun oppimisesi rinnalla.

Materiaali on laadittu niin, että sen voi toteuttaa luonnollisena prosessina itsenäisesti. Halutessasi voit myös hyödyntää Combo-edun: Ostaessasi TrainingFocus-verkkomateriaalin tai harjoitevihkon, voit varata yhdestä kolmeen tapaamista SportFocuksen urheilupsykologian asiantuntijan kanssa huomattavan edulliseen Combo-hintaan 70€/tapaaminen 55 min (ovh 80€/45 min). Tapaamisissa voit johtaa prosessiasi asiantuntijan kanssa keskustellen ja innostuen, ja voimme yhdessä tarkastella kehittymisprosessiasi, sen tavoitteita, menetelmiä ja tuloksia. Varaa aika ajanvarauskalenterista, ja kerro tapaamiseen tullessasi, että olet ostanut materiaalin ja haluat viedä prosessia eteenpäin yhdessä!

 

Itseluottamus vahvaksi ja haltuun -kurssin ja materiaalin antia:

 • Opit harjoittamaan itseluottamustasi osana arkeasi ja harjoitteluasi käytännönläheisesti, luonnollisesti ja tuloksellisesti.
 • Tietotasosi koskien itseluottamusta ja sen kehittämistä lisääntyy.
 • Itsetuntemuksen kehittyessä ja syventyessä mahdollisuudet oman toiminnan säätelyyn lisääntyvät.
 • Havaitset hyviä itseluottamuksen kokemuksia ja opit toistamaan niitä useammin ja voimakkaampina.
 • Harjoittelusta ja mahdollisesta kilpailemisesta iloitseminen yleensä lisääntyy, kun voi kokea itsensä tärkeäksi ja taitavaksi.
 • Vahvuuksien tunnistaminen nostaa itsetuntoa sekä ylläpitää myönteistä mielialaa.
 • Opit kiinnittämään huomiota onnistumisiin ja hyödyntämään niitä niin, että onnistumisten todennäköisyys kasvaa.
 • Opit siirtämään itseluottamuksen säätelyn taitoja myös kilpailutilanteisiin, ja tilanteisiin, jotka ovat jostain syystä haastavia tai hankalia. Vastoinkäymisistä selviäminen voi helpottua, samoin kuin motivaation pysyminen yllä ja nouseminen uudelleen, jos se on jostain syystä alhaalla.
 • Monet harjoituksista harjoittavat itseluottamusta myös pitkällä tähtäimellä, ja harjoituksia voidaan muunnellen soveltaa koko elämän tai uran ajalle.

 

Itseluottamus vahvaksi ja haltuun -kurssi ja -materiaalit:

 • Perustuvat laajaan kokemukseen ihmisten ja erityisesti myös urheilijoiden ja valmentajien itseluottamuksen kehittämisen parissa. Harjoitteet pohjautuvat pääosin kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen viitekehykseen, jotka soveltuvat hyvin niin liikunta- ja urheilutavoitteiden kuin hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen harjoittamiseen.
 • Kun maksat kurssin, saat heti kirjautuessasi kaikki materiaalit käyttöösi. Harjoitteet näkyvät hyvin myös mobiiliversioina.
 • Voit siis ostaa kurssin ja aloittaa sen heti. Kurssin hinta on 46,00€. Jos haluat ostaa enemmän materiaaleja kerralla, saat saman oston yhteydessä 20%:n alennuksen. Valitse tällöin tuotepaketti ja siitä haluamasi materiaalit.
 1. Saat ohjeita materiaalien avulla valmentamiseen. Voit tehdä harjoitteita järjestyksessä tai yksitellen missä järjestyksessä itse haluat.
 2. Saat teoriaosuuden helposti luettavien tietoiskujen muodossa.
 3. Saat kahdeksan harjoitesivua, joissa toistuvat ja vaihtelevat seuraavat sisällöt tarjoten paljon tehtäviä, oivalluksia, harjoituksia ja kiinnostavaa tietoa itseluottamuksen harjoittamiseen monipuolisesti:
  • Harjoitteen tavoitteet
  • Harjoitteen suoritusohjeet
  • Harjoitteen hyötyjä
  • Vaihdellen vinkkejä, esimerkkejä, tarinoita, kuvia
  • Lisämateriaalia
  • Materiaalin harjoitteet:

Harjoite: Itseluottamuksen tunnistaminen
Harjoite: Adjektiiveja itsetuntemuksen avuksi
Harjoite: Onnistumisten hyödyntäminen
Harjoite: Kysymyksiä itselle itsetuntemuksesta ja itseluottamuksesta
Harjoite: Itseluottamuksen päivittäinen kehittäminen
Harjoite: Itseluottamusta itsepuheella ja muiden puheella
Harjoite: Itseluottamus syntyy virheitä sietämällä
Harjoite: Itseluottamusmerkit

 1. Saat tulostettavat ja monistettavat pdf- harjoitelomakkeet useisiin harjoitteisiin, jos haluat kirjata tehtäviä.
 2. Harjoitteita voi toistaa aina uudelleen, mikä on tarkoituskin, jotta itseluottamukseen liittyvät taidot asettuvat osaksi pysyvää toimintaasi ja ajatteluasi. Samalla opit toteuttamaan harjoitteet itsellesi luontevalla tavalla niin, että psyykkinen valmentautuminen sulautuu osaksi taitavaa ja laadukasta valmennuskokonaisuutta.
 3. Kurssimateriaali on käytössäsi yhdeksän kuukautta. Saat tämän jälkeen materiaalin halutessasi käyttöösi uudelleen puoleen hintaan, saman pituiseksi jaksoksi.
 4. Kurssin ja materiaalit ovat sinulle luoneet psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian alalla kokeneet urheilupsykologit, psyykkiset valmentajat, ammattivalmentajat ja itse niin harraste- kuin huipputasolla urheilleet asiantuntijat Valmennustiimi SportFocuksesta.

 

Palautteita materiaalien käytöstä ja asiantuntijoiden kanssa työskentelystä urheilijoilta:

 • ”Olen aiemmin käynyt hyvin erityyppisen psyykkisen valmennuksenkurssin, ja nyt TrainingFocus ylitti odotukseni ja vaikuttaa todella toimivalta. Käytännön vinkit ja harjoitteet ovat tosi hyviä!”
 • ”Olen innostunut – kurssilla käytiin paljon asioita läpi, joihin en olisi osannut itse kiinnittää huomiota.”
 • ”Olen saanut lisää varmuutta ja rohkeutta.”
 • ”Ihan mahtava jengi ootte – energisoiva fiilis tarttuu!!”
 • ”Teissä on ihanaa positiivisuutta!”

 

Tervetuloa mukaan valmentautumaan itseluottamuksen kokemuksessa ja siihen liittyvissä taidoissa!