Ale!

KAMPANJATUOTE- Kilpailemisen ja itseluottamuksen taidot

39,00 sis. alv.

Tämän kampanjapaketin avulla voit luonnollisesti ja monipuolisesti harjoittaa valmennettaviesi kilpailemiseen liittyviä taitoja kohti huipputasoa. Saat nyt kolme laadukasta, kokeneiden huippuasiantuntijoiden laatimaa harjoite- ja materiaalipakettia kesän kampanjahinnalla erittäin edullisesti.

Varasto loppu

Kuvaus

Saat kuusi harjoitetta itseluottamuksesta, kuusi harjoitetta kilpailuun valmistautumisesta ja kuusi harjoitetta liittyen kilpailemiseen. Voit tehdä harjoitteita yksitellen tai luoda niistä valmennusprosessin lajiharjoittelun yhteyteen. Samalla opit psyykkisen valmennuksen ja urheilupsykologian tietotaitoja ja kehität valmennusosaamistasi. Myös vuorovaikutus monipuolistuu ja syvenee, varmistaen laadukkaan ja tuloksellisen harjoittelun toteutumista.

Liity nyt lukuisten TrainingFocus-materiaaleja menestyksekkäästi käyttävien valmentajien joukkoon varmistaen samalla urheilijoidesi psyykkisten taitojen ja ominaisuuksien kehittymisen ihanteellisella tavalla lajitaitavuuden rinnalla. Harjoitteet sopivat noin 12-vuotiaista urheilijoista alkaen huippu-urheilijoille asti. Materiaali on sinulle auki puoli vuotta ostohetkestä alkaen.