Ale!

Käyttöoikeus kaikkiin Asiantuntijamateriaaleihin – ASIANTUNTIJALISENSSI

860,00 sis. alv.

Asiantuntijalisenssillä saat käyttöoikeuden kaikkiin Harjoitusprosesseihin ja Asiantuntijamateriaaleihin, joiden teemat ovat: Itseluottamus, Motivaatio, Tavoitteenasettelu, Mielikuvaharjoittelu, Keskittyminen, Tunteiden hallinta sekä kilpaileminen ja kilpailuun valmistautuminen. Lisäksi asiantuntijalisenssiin sisältyvät valmentajien materiaaleista Valmentajana kehittyminen -materiaali, Psyykkisen valmennuksen starttipaketit 1 ja 2 sekä Ryhmädynamiikka. Nämä materiaalit myydään erikseen myös valmentajien tuotteissa.

Asiantuntijalisenssin materiaalien avulla voit vastata laajasti joko urheilijoidesi tai asiakkaidesi psyykkisen valmennuksen tarpeisiin luoden heille pitkiä tai lyhyempiä psyykkisen valmentautumisen prosesseja ja jaksoja. Materiaaleissa harjoitteet on jaettu neljään taitotasoon lapsista huippu-urheiluun. Harjoitteet ovat osin samoja kuin erikseen myytävissä lasten ja valmentajien materiaaleissa, mutta niitä on enemmän ja ne on kuvattu tiiviimmin asiantuntijakäyttöön, järjestyksessä etenevinä prosesseina. Tieto esitetään harjoitesivuilla ja pdf-liitteissä, joiden avulla harjoitteet on kopioitavissa aina uudelleen urheilijoiden tai valmentajien käyttöön.

Asiantuntijana sinulla on oikeus kopioida ja käyttää materiaalia omaan työkäyttöösi lähdeviitteet mainiten. Materiaalin myyminen eteenpäin tai käyttäminen urheilupsykologian asiantuntijoiden koulutusohjelmissa on kielletty. Lisenssi on voimassa vuoden ajan.

Tutustu alla erikseen materiaaleihin, jotka sisältyvät asiantuntijalisenssiin.

Varasto loppu