Ale!

Käyttöoikeus kaikkiin valmentajien materiaaleihin – VALMENTAJALISENSSI

335,00 240,00 sis alv

Ostaessa kaikki materiaalit kerralla, saat edullisesti käyttöoikeuden kaikkiin valmentajien verkkomateriaaleihin. Voit tutustua tuotteeseen sisältyviin kursseihin alla.

Tuote Lkm

ABC-Psyykkisen valmennuksen starttipaketti 1

Starttipaketeilla pääset yksinkertaisen helposti psyykkisessä valmennuksessa alkuun. Paketit sisältävät kuusi käytännönläheistä, oleellisia psyykkisiä taitoja ja ominaisuuksia kehittävää harjoitetta. Voit liittää harjoitteet helposti ja heti osaksi urheilijoiden ja ryhmän tai joukkueen lajiharjoittelua. Näin varmistat psyykkisen harjoittelun mukana olon valmennuskokonaisuudessa. Urheilijoiden keskittymisen taidot, itseluottamus, harjoittelun laatu, motivoituminen ja kilpailemiseen liittyvät ominaisuudet ja taidot kehittyvät. Samalla harjoittelu sekä urheilijoiden ja valmennuksen välinen laadukas vuorovaikutus monipuolistuvat.

1

ABC-Psyykkisen valmennuksen starttipaketti 2

Starttipaketeilla pääset yksinkertaisen helposti psyykkisessä valmennuksessa alkuun. Paketit sisältävät kuusi käytännönläheistä, oleellisia psyykkisiä taitoja ja ominaisuuksia kehittävää harjoitetta. Voit liittää harjoitteet helposti ja heti osaksi urheilijoiden ja ryhmän tai joukkueen lajiharjoittelua. Näin varmistat psyykkisen harjoittelun mukana olon valmennuskokonaisuudessa. Urheilijoiden keskittymisen taidot, itseluottamus, harjoittelun laatu, motivoituminen ja kilpailemiseen liittyvät ominaisuudet ja taidot kehittyvät. Samalla harjoittelu sekä urheilijoiden ja valmennuksen välinen laadukas vuorovaikutus monipuolistuvat.

1

Itseluottamuksen valmentaminen 1

Urheilijan itseluottamuksen valmentaminen -kurssin avulla kehityt valmentajana ja vuorovaikuttajana, ja varmistat valmennettaviesi itseluottamuksen ja siihen liittyvien taitojen edistymisen fyysisen taitavuuden rinnalla. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla tuet urheilijoidesi itseluottamuksen kehittymistä suoraan osana lajivalmennustasi ja sen rinnalla. Urheilijan itseluottamuksen valmentaminen 2 -materiaalin avulla saat halutessasi lisää harjoitteita samasta teemasta pakettihintaan.

1

Itseluottamuksen valmentaminen 2

Urheilijan itseluottamuksen valmentaminen -kurssin avulla kehityt valmentajana ja vuorovaikuttajana, ja varmistat valmennettaviesi itseluottamuksen ja siihen liittyvien taitojen edistymisen fyysisen taitavuuden rinnalla. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla tuet urheilijoidesi itseluottamuksen kehittymistä suoraan osana lajivalmennustasi ja sen rinnalla. Voit luoda materiaalista valmennuskauden mittaisen jakson tai voit ottaa harjoitteita yksitellen mukaan valmennustyöhösi. Vastaavan määrän harjoitteita samasta teemasta löydät materiaalista Urheilijan itseluottamuksen valmentaminen 1, jotka saat halutessasi edulliseen pakettihintaan.

1

Keskittymisen valmennus

Keskittynyt urheilija kiinnittää huomion suorituksen kannalta olennaisiin asioihin ja osaa säädellä keskittymisensä tapaa, suuntaa ja aikaa, kunnes suoritus on onnistuneesti ohi. Keskittynyt joukkue toimii yhtenäisesti ja suoriutuu optimaalisella tasolla. Joukkue pystyy ylläpitämään ja muuttamaan keskittymisen tasoa tilanteen vaativalla tavalla. Tämän materiaalin avulla voit liittää keskittymistä harjoittavaa psyykkistä valmennusta mukaan arkiharjoitteluun. Harjoitteiden avulla myös vuorovaikutus sekä harjoittelun ja kilpailemisen laatu voivat entisestään kehittyä. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla toteutat psyykkistä valmennusta suoraan osana lajiharjoittelua. Voit luoda materiaalista valmentautumisprossessin tai voit ottaa harjoitteita yksitellen mukaan tekemiseesi.

1

Motivaation vahvistaminen

Urheilijan motivaation vahvistaminen -kurssin avulla kehityt valmentajana ja vuorovaikuttajana, ja varmistat valmennettaviesi motivoitumisen taitojen edistymisen fyysisen taitavuuden rinnalla. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla tuet urheilijoidesi motivaation vahvistumista suoraan osana lajivalmennustasi ja sen rinnalla.

1

Ryhmädynamiikan kehittäminen

Ryhmädynamiikan materiaali tarjoaa sinulle harjoitusprosessin ryhmädynamiikan kehittämiseksi ja tukemiseksi nuorille ja aikuisille, niin harrastetason kuin kilpaurheilun kontekstiin. Materiaalin avulla voit liittää joukkueesi tai harjoitusryhmäsi harjoitteluun tehtäviä, jotka varmistavat ja kehittävät ryhmädynaamisten ilmiöiden laatua ja oikeaa suuntaa, jotta ryhmä tai joukkue saavuttaa tavoitteitaan mahdollisimman todennäköisesti. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla kehität psyykkistä taitavuuttasi suoraan osana arkeasi. Voit luoda materiaalista pidempiaikaisen prosessin tai voit ottaa harjoitteita yksitellen mukaan tekemiseesi. HUOMAA: Tässä materiaalissa harjoitteet on esitetty tavallista tiiviimmin lyhyinä harjoitesivuina sekä pdf-liitteenä ja -harjoitelomakkeina.

1

Urheilijan tunnetaitojen kehittäminen

Tunteiden säätelyyn liittyvät taidot ovat olennaisia niin suorituskykyyn ja onnistumiseen kuin laadukkaaseen ja innostavaan harjoitteluun liittyvissä tavoitteissamme ja niiden saavuttamisessa. Tunteidensa kanssa taitava urheilija kokee tasapainoisuutta ja osaa hyödyntää tunteiden säätelyn keinoja urheilemisessaan. Materiaalin avulla voit liittää tunnetaitoja harjoittavan psyykkisen valmentautumisen mukaan valmennusohjelmaasi. Näin urheilijoiden ja ryhmän tai joukkueen tavoitteiden saavuttaminen todennäköistyy. Harjoitteiden avulla myös vuorovaikutus voi entisestään kehittyä ja syventyä niin urheilijoiden kuin urheilijoiden ja valmennuksen välillä. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen milloin vain. Saat materiaalissa harjoitteet, joiden avulla toteutat psyykkistä valmennusta suoraan osana lajiharjoittelua. Voit luoda materiaalista valmentautumisprossessin tai voit ottaa harjoitteita yksitellen mukaan tekemiseesi.

1

Valmenna valmistautumaan oikein kilpailuun ja peliin

Kilpailuun ja peliin valmistautumisen taidot -kurssimateriaalin avulla voit tehostaa urheilijoidesi/joukkueesi valmistautumista kilpailuihin tai peleihin. Taitava valmistautuminen nostaa urheilijoiden suorituskyvyn huippuunsa juuri oikeina hetkinä. Materiaali tarjoaa harjoitteet suoraan käytäntöön toteutettaviksi, ja ne voidaan soveltaa niin nuorille noin 13 ikävuodesta ylöspäin kuin jo pidemmän kilpaurheilu-uran omaaville urheilijoille. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen heti.

1

Valmenna taitavaksi kilpailijaksi

Valmenna taitavaksi kilpailijaksi -kurssimateriaali on suunniteltu tehostamaan ja kehittämään taitavuutta kilpailla niin, että urheilija tai joukkue suoriutuvat kilpailu- ja ottelutilanteissa laadukkaasti. Taitava kilpailija tai joukkue ylläpitää suorituskykynsä läpi kilpailun ja myös mahdollisten poikkeavien tilanteiden edessä. Materiaali tarjoaa harjoitteet suoraan käytäntöön toteutettaviksi, ja ne voidaan soveltaa niin nuorille noin 13 ikävuodesta ylöspäin kuin jo pidemmän kilpaurheilu-uran omaaville urheilijoille. Voit aloittaa materiaalin opiskelun ja käytännön toteuttamisen heti.

1

Valmentajana kehittyminen

Valmentajana kehittyminen -materiaali sopii sinulle, joka haluat syventyä ja paneutua pohtimaan esimerkiksi omaa valmennusfilosofiaasi, omaa itseluottamuksen ja motivaation kokemustasi valmentajana sekä omia vuorovaikutustaitojasi valmentajana. Materiaali tarjoaa sinulle prosessinomaisen tai yksittäisinä kysymyssarjoina etenevän mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää itseäsi valmentajana. Materiaali sisältää kahdeksan harjoitusaihetta, joihin kaikkiin saat oivalluttavat ja kiinnostuksen herättävät kysymykset, joihin voit vastata asioita rauhassa pohtien. Saat myös joitain tehtäviä, jotka voit halutessasi tehdä urheilijoidesi avulla. Saat materiaalin välittömästi käyttöösi, ja voit siis aloittaa heti! Materiaalin harjoitteet ovat sisällytettyinä myös Asiantuntijamateriaali-kokonaisuudessa.

1