Valmentajan työhyvinvointi ja ammatillinen kehittyminen sekä kaikki Asiantuntijamateriaalit – AKATEMIALISENSSI

1.200,00 sis. alv.

Urheiluakatemiat, oppilaitokset, urheiluseurat ja muut yhteisöt voivat tilata akatemialisenssin, joka sisältää kaikki psyykkisiä taitoja, ominaisuuksia ja vuorovaikutusta kehittävät harjoitusprosessit ja Asiantuntijamateriaalit ja lisäksi erittäin kattavat ja asiantuntevat materiaalit valmentajien työhyvinvoinnin ja ammatillisen kehittymisen ohjelmiin. Akatemialisenssi ei ole myytävissä verkkokaupassa. Jos olet kiinnostunut Akatemialisenssistä, ole yhteydessä SportFocuksen asiantuntijaan tai lähetä viesti, niin olemme sinuun pian yhteydessä: Yhteydenotto

Saat siis akatemialisenssillä käyttöoikeuden Valmentajien työhyvinvointiohjelmaan sekä kaikkiin Harjoitusprosesseihin ja Asiantuntijamateriaaleihin, joiden teemat ovat: Itseluottamus, Motivaatio, Tavoitteenasettelu, Mielikuvaharjoittelu, Keskittyminen, Tunteiden hallinta sekä kilpaileminen ja kilpailuun valmistautuminen. Kun ostat akatemialisenssin, saat lisäksi valmentajien materiaaleista Starttipaketit 1 ja 2 sekä Ryhmädynamiikan materiaalit.

Akatemialisenssin materiaalien avulla voidaan vastata laajasti joko urheilijoidesi tai asiakkaidesi tai koko urheiluyhteisön psyykkisen valmennuksen tarpeisiin luoden pitkiä tai lyhyempiä psyykkisen valmentautumisen ohjelmia, prosesseja ja jaksoja. Materiaaleissa harjoitteet on jaettu neljään taitotasoon lapsista huippu-urheiluun. Harjoitteet ovat osin samoja kuin erikseen myytävissä lasten ja valmentajien materiaaleissa, mutta niitä on enemmän ja ne on kuvattu tiiviimmin asiantuntijakäyttöön, järjestyksessä etenevinä prosesseina. Tieto esitetään harjoitesivuilla ja pdf-liitteissä, joiden avulla harjoitteet on kopioitavissa aina uudelleen urheilijoiden tai valmentajien käyttöön.

Asiantuntijana sinulla on oikeus kopioida ja käyttää materiaalia omaan työkäyttöösi lähdeviitteet mainiten. Materiaalin myyminen eteenpäin tai käyttäminen urheilupsykologian asiantuntijoiden koulutusohjelmissa on kielletty. Lisenssi on voimassa vuoden ajan.

Tutustu alla erikseen materiaaleihin, jotka sisältyvät akatemialisenssiin. Lisenssi on voimassa yhden vuoden.

Akatemialisenssin materiaaleilla voidaan urheilupsykologian tai psyykkisen valmentajan johdolla toteuttaa valmentajien ja urheilijoiden kokonaisvaltaiset kehittymisen prosessit luonnollisena osana mittavaa urheilu- tai valmennustyön uraa.

Mikäli olette kiinnostuneet hankkimaan akatemialisenssin, olkaa yhteydessä SportFocuksen asiantuntijaan, niin voimme neuvotella sopimuksesta ja myös avustaa niin toivoessanne materiaalin käyttöönotossa.

Varasto loppu