Tavoitteet:

  • Saat pohtia valmentajana perustavia kysymyksiä ja ajatuksiasi koskien sitä, miksi valmennat ja miten sen haluat tehdä.
  • Peruskysymysten itselleen selventäminen ylläpitää tai parantaa valmentajan motivaatiota ja jaksamista, selkeyttää työtapoja ja auttaa tarvittaessa valmennustyötä koskevien isojen tai pienten päätösten tekemisessä.

 

Suoritusohjeet

  1. Vastaa valmennusfilosofisiin kysymyksiin, jotka on esitetty oheisessa lomakkeessa.
  2. Vastaa kysymyksiin rauhassa omaan tahtiin. Yksi kysymys päivässä tai viikossa tai kaikki kerrallaan, ihan miten sinusta tuntuu parhaimmalta.
  3. Kysymyksiin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia!
  4. Kaikkiin kysymyksiin ei tietenkään ole pakko vastata, mutta suosittelemme kuitenkin, että haastat itseäsi vastaamaan myös sellaisiin kysymyksiin, jotka saattavat ensisilmäyksellä vaikuttaa hankalammilta. Saatat saada juuri niistä kysymyksistä eniten irti!
  5. Kun olet vastannut kysymyksiin, jätä vastauksesi joksikin aikaa talteen hautumaan. Palaa sitten tarkastelemaan niitä esimerkiksi viikon kuluttua. Lue vastauksesi rauhassa. Pohdi vastauksiasi ja niitä lukiessasi herääviä ajatuksiasi.
  6. Vastaa lopuksi lomakkeen viimeisiin kysymyksiin.
  7. Jos mahdollista, ja jos haluat, keskustele ajatuksistasi myös kollegoidesi tai muiden sopivien ihmisten kanssa voidaksesi edelleen laajentaa näkökulmiasi ja verrataksesi omia ajatuksiasi ja kokemuksiasi muiden ajatuksiin.
Sportfocus Pelkoklinikka_420924919