Verkkomateriaalit

Valitse verkkomateriaali, jonka avulla voit valmentautua tai valmentaa tavoitteidesi mukaisesti. Saat käytännönläheiset ohjeet, tietoiskut ja harjoitteet sekä paljon vinkkejä ja esimerkkejä harjoittelusi tai valmennuksesi tueksi.

Jos haluat ostaa useampia materiaaleja kerralla, valitse "tuotepaketti" ja saat materiaaleistasi 10-20%:n alennuksen. Painetut materiaalit -sivulta löydät halutessasi samoja harjoitteita painettuina harjoitevihkoina.

Valitse kohdemateriaalit sen perusteella, oletko nuorten/aikuisten valmentaja, kiinnostunut lasten liikunnasta ja urheilusta tai kunto-/harrastekilpaurheilija.

Harjoitusprosessit ja Asiantuntijamateriaalit ovat ammattimaisen ja intensiivisen psyykkisen valmennuksen toteuttamisen avuksi laadittuja materiaaleja. Materiaaleissa toistuu ensin lasten ja valmentajien sekä harrastekilpaurheilijoiden materiaalien harjoitteita tiiviimmin esitettyinä, minkä jälkeen teemat etenevät pidemmälle huipputasoon.

COMBO: Materiaali ja asiantuntijatapaamiset

Combossa yhdistät haluamasi teeman verkkomateriaalin tai painetun harjoitevihkon sekä psyykkisen valmennuksen asiantuntijan tapaamiset. Combo sopii niin harrasteurheilijoille, kilpaurheilijoille kuin valmentajille.

Voit valita yhden, kaksi tai kolme tapaamista valmentautumisesi tai valmennuksesi alkuun, keskivaiheille ja/tai päätökseen. Saat nämä tapaamiset huomattavasti edullisempaan Combo-hintaan 70€ / 55 min (norm. 80€ / 45 min).  Tapaamisten tavoitteena on vahvistaa materiaalin käyttökokemuksia, ja saat henkilökohtaisesti keskustella niin urheilijoidesi kuin omista tuntemuksistasi, kehittymisestäsi ja kysymyksistäsi osaavan urheilupsykologian ja psyykkisen valmennuksen ammattilaisen kanssa.

Halutessasi Combo-palvelun, osta haluamasi materiaali ja varaa SportFocuksen vastaanotto -aika ajanvarauskalenterin kautta. Kerro tapaamiseen tullessasi, että toivot harjoitusprosessin tarkastelua yhdessä. Olet tervetullut harjoittelemaan ja kehittymään yhdessä!

Osta useampi verkkomateriaali ja säästä

Lasten liikunta ja urheilu

Kun valitset kaksi tai useamman lasten verkkomateriaalin, saat kaikista 20% alennuksen.

Kunto- ja harrastekilpaurheilijat: Kehity psyykkisen valmennuksen avulla yhä tehokkaammin!

Osta useampi verkkomateriaali ja säästä

Kunto- ja harrastekilpaurheilijat

Kun valitset kaksi harraste- ja kilpaurheilijan materiaalia, saat 20% alennuksen.

Osta useampi verkkomateriaali ja säästä

Harjoitusprosessit ja Asiantuntijamateriaalit

Valitse kaksi tai useampi asiantuntijan verkkomateriaali ja saat kaikista 10% alennuksen (TUOTEPAKETTI)

ASIANTUNTIJALISENSSI tarjoaa sinulle vielä edullisemmin kaikki Asiantuntijamateriaalit ja lisäksi asiantuntijalle oleelliset valmentajien materiaalit.

AKATEMIALISENSSILLÄ saat käyttöösi asiantuntijamateriaalien lisäksi erittäin kattavan valmentajien työhyvinvointiin ja sen kouluttamiseen soveltuvan materiaalin (HUOM! Saatavilla vain akatemioissa toimiville asiantuntijoille).